Vakantieboerderij, Vakantiewoning

Vakantieboerderij voor familie en gezinnen voor 14 personen

Moergestel, een klein dorp met circa 6000 inwoners, ligt op zo'n 8 kilometer van Tilburg, en 4 kilometer van Oisterwijk.

Even buiten de dorpskern bevindt zich, aan het adres Oostelvoortjes 19, een geheel gerenoveerde boerderij uit de achttiende eeuw. Wij, de familie van Dijk, verhuren deze vakantieboerderij op een gastvrije wijze.

De groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van het "Brabantse Land" en is een goede locatie voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. 

Het centrum van Moergestel ligt op slechts 1 km afstand. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De Oisterwijkse bossen liggen op steenworp afstand van de woning. Verder vormt deze locatie ook een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van onder andere attractiepark de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Europa.

 

Extra informatie:

De groepsaccommodatie is gelegen op het erf van een boomkwekerij, en is geschikt voor groepen en families tot en met 14 personen. De oude Boerderij is niet geschikt voor jeugd en studentengroepen.

Kijk even rond...