Beoordelingen

Beoordelingen

Wat onze gasten zeggen

We kunnen hier natuurlijk vertellen hoe ontzettend leuk onze boerderij is. Maar liever laten we anderen aan het woord. Dat zegt immers zoveel meer.
Heerlijke cake stond klaar en mandje gevuld met dingen. Alles aanwezig en mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Beekse Bergen en Efteling kort bij.
Familie Boogaard
Mooi verzorgd huisje. Spontane ontvangst. Heel veel  huisraad. Massa's speelgoed en gezelschapsspellen. Gelegen aan rand van natuurgebied. Prachtige omgeving.
Familie Schelkens
Super locatie met veel dingen te doen rondom de woning. Mooie overkapping voor als het regent en binnen is het ook ruim zat. De gastheer is in 1 woord fantastisch!
Familie Kasteele
Wij waren met een ploeg van 7 volwassenen en 5 kinderen. De accommodatie voldeed uitstekend. Voor minder goed of slecht weer waren er voldoende spellen aanwezig. Ook maakten wij veel gebruik van de aanwezige skelters en ligfietsen.
Familie Boogaard
We hebben fijne dagen gehad! Leuke locatie, hartelijk onthaal. Fantastische streek om te fietsen, wat we dan ook 3 dagen deden!
Familie Schelkens
Fantastisch vakantiehuis, vriendelijke eigenaars,kei goed ontvangen,je kunt ook voor alles terecht tijdens het verblijf. Niets op af te keuren.
Sin Bertels
Voor de 2e keer met ons familieweekend in de Oude Boerderij geslapen! Was weer erg fijn, aan alles (en meer) is gedacht! Echt een aanrader! Kids wilde wederom niet meer naar huis!
Mark de Bie
Leuke gezellige plaats voor een korte of langere vakantie
Gijs Ende
Alles was aanwezig en er was zelfs een cake gebakken😋. Ik raad dit huisje voor iedereen aan!!!
Rick van der Knaap